Frakt og levering

Vi tilbyr frakt på alle våre produkter, men ettersom de fleste av våre produkter er store og tunge, må frakten avtales i hvert enkelt tilfelle. Vi samarbeider med flere fraktselskaper for å kunne tilby deg den beste fraktløsningen til ditt behov. Vi tilbyr også samlefrakt der vi kjører ut varene selv.

For små pakker som kan sendes med vanlig post, tilbyr vi fast fraktpris på kun 99kr. Dette gjelder for pakker opp til 15 kg. Ønsker du raskere levering, kan du velge ekspressfrakt mot en ekstra kostnad.

Leveringstiden vil variere avhengig av produktet og destinasjonen. Vi strekker oss alltid langt for å levere produktene til deg så raskt som mulig, og vi vil informere deg om forventet leveringstid når du legger inn bestillingen.

Hvis du har spesielle ønsker eller behov når det gjelder frakt og levering, kan du kontakte oss for å avtale nærmere. Vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme dine ønsker og behov på en effektiv og pålitelig måte.

Ved eventuelle problemer med levering eller feilsendte produkter, vil vi ta ansvar og sørge for at du får den hjelpen du trenger. Vi ønsker å gi deg den beste kundeservicen og leveringserfaringen mulig.