Personvern og informasjonskapsler

Personvern er en høyt prioritert sak på Drivhusbutikken.no, og vi tar dette svært alvorlig. Vi vil forsikre deg om at all informasjon du deler med oss blir behandlet i samsvar med gjeldende lover og regler om personvern.

Vi samler kun inn den informasjonen som er nødvendig for å behandle bestillingen din. Dette inkluderer navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi vil aldri dele denne informasjonen med tredjepart uten ditt samtykke.

Vi bruker også informasjonskapsler (cookies) på nettstedet vårt for å forbedre brukeropplevelsen din. Dette inkluderer å lagre preferansene dine, identifisere deg når du besøker nettstedet vårt igjen og tilby deg relevante produkter og tilbud.

Vi tar sikkerheten til personopplysningene dine på alvor og har implementert sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen din mot uautorisert tilgang, endring eller sletting.

Hvis du har spørsmål om personvern eller ønsker å få tilgang til, endre eller slette personopplysningene dine, kan du kontakte oss på e-post eller telefon. Vi vil svare deg så raskt som mulig og hjelpe deg med å løse eventuelle bekymringer eller spørsmål du måtte ha angående personvernet ditt på Drivhusbutikken.no.