Garanti

Garantiperiode: Garantiperioden varierer avhengig av produktet og er spesifisert på produktsiden. Garantiperioden starter fra den datoen produktet er levert til kunden. Garantien gjelder kun for den opprinnelige kjøperen og kan ikke overføres til en annen person.

Garantidekning: Garantien dekker eventuelle produksjonsfeil eller defekter som oppstår i garantiperioden. Garantien dekker ikke skader som oppstår som følge av feil bruk eller uforsvarlig behandling av produktet. Garantien dekker heller ikke normal slitasje eller skader som oppstår som følge av ytre påvirkninger som ikke er relatert til produktet.

Garantikrav: Ved behov for garantireparasjon, må kunden kontakte Drivhusbutikken.no umiddelbart etter oppdagelse av feilen. Kunden må oppgi ordrenummer og beskrive feilen eller defekten. Kunden må også fremlegge kjøpsbevis. Drivhusbutikken.no vil deretter gi instruksjoner om hvordan man sender produktet tilbake for reparasjon. Kunden vil være ansvarlig for eventuelle fraktkostnader.

Returrett og refusjon: I henhold til norsk kjøpslov har forbrukere rett til å returnere produktet og få full refusjon innen 14 dager etter mottak av produktet, uten å oppgi grunn. Kunden må kontakte Drivhusbutikken.no innen 14 dager etter mottak av produktet for å gjøre krav på returrett og refusjon. Kunden vil være ansvarlig for eventuelle fraktkostnader.

Begrensninger: Garantien dekker ikke skader som oppstår som følge av feil montering, reparasjon eller endring av produktet av kunden eller tredjepart. Garantien dekker heller ikke skader som oppstår som følge av bruk av ikke-originalt tilbehør eller deler. Vi minner også om at det ikke finnes vannlekkasje garanti på utette produkter uten isolasjon.

Endringer i garantibetingelser: Drivhusbutikken.no forbeholder seg retten til å endre garantibetingelsene uten forhåndsvarsel. Endringer vil imidlertid ikke påvirke eventuelle garantier som allerede er gitt til kunder.

Disse garantibetingelsene er i tillegg til dine rettigheter i henhold til norsk kjøpslov.
Vi har en utvidet Drivhus garanti: Våre drivhus under kategorien “Eksklusive drivhus” og “Premium drivhus” leveres med 15 års storm og del-garanti. Les mer om dette under «Drivhus garantier» på vår hjemmeside.

DRIVHUS GARANTIER FRA DRIVHUSBUTIKKEN.NO

i i Drivhusbutikken.no er stolte over å tilby et bredt utvalg av solide drivhus fra Kløver, med noen av Norges ledende garantier på markedet. Vi har også et tett samarbeid med Gmore Greenhouse, som er en av verdens ledende produsenter av drivhus.

Våre drivhus fra Kløver leveres med en 15-års stormgaranti til 38 m/s. Dette betyr at hvis ditt drivhus skulle blåse avgårde eller kollapse på grunn av vind, vil vi vurdere skadeomfanget og erstatte eventuelle ødelagte deler eller levere et helt nytt drivhus. Det er viktig å merke seg at denne garantien kun gjelder hvis drivhuset er forankret til et ordentlig fundament som en ringmur, platting, betongfundamenier eller annet fundament forankret til grunnen. Dette er kundene våres selv pliktig til å dokumentere.

I tillegg til vår stormgaranti, tilbyr vi også 15 års delgaranti og fabrikkgaranti på alle deler av våre drivhus fra Kløver. Dette inkluderer aluminium, bolter, skruer, glass og alle andre deler. Hvis det skulle oppstå noen skade eller feil på disse delene ved levering, vil vi erstatte dem enkelt og kostnadsfritt for deg som kunde. Drivhusbutikken.no er forpliktet til å dekke alle kostnader for eventuelle skader, mangler eller feil på våre drivhus, i henhold til vår garantiordning.

Vi har alle glass og deler til de ulike modellene på lager til enhver tid, slik at du som kunde kan føle deg trygg på å ha et fungerende og komplett drivhus når du trenger det. Vi oppfordrer alle kunder til å ta bilder av drivhuset når det er ferdig montert eller installert, slik at eventuelle tvister eller uenigheter kan løses på en enkel og rettferdig måte. Hos Drivhusbutikken er vi opptatt av å tilby deg som kunde en trygg og pålitelig handel med de beste garantier på markedet.

Har du en drøm om å ha et glasshus i hagen din? Vil du bruke drivhuset ditt som et lysthus eller en hagestue? Det er fullt mulig å gjøre dette, men det er viktig å tenke på at innredningen bør være tilpasset klimaet inne i drivhuset og forholdene der. Drivhus er ikke vanntette konstruksjoner, og det er ingen vannlekkasjegaranti på drivhusene. Derfor bør du bruke materialer og møbler som tåler fuktighet, kondens og temperatursvingninger.

Drivhusbutikken.no anbefaler at du bruker møbler som tåler utemiljø i deres drivhus og uisolerte hagestuer. Du må huske at drivhus heller ikke er isolerte konstruksjoner, så det vil forekomme dugg og fuktighet. Vann og kondens kan forekomme i drivhus, og det er viktig å huske på å fuge taket med rikelig mengde ved montering av de ulike modellene. Det kan komme inn vann under gummilistene og i skjøtene mellom glass og profiler når det regner eller snør. Planter og vanning bidrar også til dugg og kondens. En god ventilasjon som automatiske vindusåpnere eller vifte minsker kondens i drivhus slik at du får en tørrere luft.

Hvis du trenger hjelp til montering, samarbeider vi med monteringselskapet Drivhusgutta AS. De kan bistå deg ved behov, og du kan avtale direkte med dem rundt pris og dato for oppsett. Hvis du ønsker å montere drivhuset selv, kan du alltid ta kontakt med Drivhusbutikken.no sine drivhus-selgere for hjelp og tips før og under montering. De kan hjelpe deg så godt de kan via telefon og e-post i deres åpningstider. Det er viktig å ha klare spørsmål og gjerne bilder på forhånd for en enklere dialog rundt problemforklaring med kundeservice.

Mange av kundene til Drivhusbutikken.no ønsker å montere drivhusene sine selv. Dette kan være en morsom oppgave, men det kan også være utfordrende for noen. Monteringsanvisningene som følger med drivhusene er imidlertid gode og enkle å forstå, med bilder som forklarer de ulike stegene.

Drivhusbutikken.no monterer ikke drivhus for kundene på grunn av manglende kapasitet. Kunden står derfor ansvarlig for monteringen, og kan ikke reklamere på monteringsfeil eller skader som oppstår som følge av monteringen. Drivhusbutikken.no kan imidlertid hjelpe kundene med spørsmål og levering av deler på kundens regning ved behov. Kunden oppfordres til å kontakte Drivhusbutikken.no hvis det er behov for hjelp eller avklaring rundt monteringen.

Modell Drammen hjemme hos Tina på Tolvsrød !