Drivhusbutikken.no er en veletablert nettbutikk med lang erfaring i salg og montering av drivhus. Våre ansatte har over 8 års erfaring i bransjen og har samlet kunnskap fra ledende fabrikker over hele verden. Med vår erfaring og ekspertise, er vi stolte av å kunne tilby våre kunder det beste utvalget av drivhus til de beste prisene.

Drivhusbutikken.no drives av Drivhusbutikken AS, og har kontor i Velleveien 60 , 3118 Tønsberg. Vi har også et stort lager på Jordbærveien 31, 3153 Tolvsrød, som gjør at vi kan håndtere store mengder av produkter og sikre rask levering til kundene våre.

Vi tilbyr et bredt utvalg av drivhus i ulike størrelser og design. Enten du ønsker et klassisk og tradisjonelt drivhus, eller et mer moderne og minimalistisk design, har vi et drivhus som passer dine behov og smak. Vi tilbyr samarbeider også med Drivhusgutta as om monteringstjenester, slik at du kan være sikker på at ditt drivhus er montert riktig og trygt.

Vi tror at hagen er en viktig del av hjemmet ditt, og at et drivhus kan være en flott tillegg til hagen din. Vi er stolte av å kunne hjelpe deg med å realisere drømmen din om et vakkert drivhus i hagen din. Besøk oss på Drivhusbutikken.no i dag, og oppdag vårt store utvalg av drivhus og tilbehør!

Velkommen til oss !

– Daglig leder, Tobias Olsen