Kjøpsbetingelser

Velkommen til Drivhusbutikken.no, din nettbutikk for drivhus og andre produkter til hus og hjem. Før du foretar et kjøp, ber vi deg om å gjøre deg kjent med våre kjøpsvilkår.

Bestilling og betaling

For å handle hos oss, legger du ønskede produkter i handlekurven og følger instruksjonene videre. Betaling kan gjøres med Visa, Mastercard, Klarna, Vipps eller bankoverføring. Ved betaling med bankoverføring, vil ordren ikke bli sendt før betalingen er registrert hos oss.

Frakt og levering

De fleste av våre produkter er store og tunge, og frakt må derfor avtales i hvert enkelt tilfelle. Vi tilbyr frakt med diverse fraktselskaper og tilbyr også samlefrakt som vi kjører ut selv. Små pakker som sendes med vanlig post koster kun 99 kr i frakt. Leveringstiden vil variere avhengig av produktet og leverandøren.

Retur og angrerett

Vi ønsker at du skal være fornøyd med kjøpet ditt. Hvis du ønsker å returnere en vare, kan du gjøre det innen 14 dager etter at du har mottatt den. Varen må returneres i samme stand som da den ble mottatt, og i original emballasje. Kostnaden for returfrakt dekkes av kjøperen. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, ber vi deg om å kontakte oss innen angrefristens utløp.

Garanti og reklamasjon

Alle våre produkter leveres med 2 års garanti. Vi har en utvidet garanti på våre Drivhus. Dette kan du lese mer om på siden vår. Hvis du oppdager feil eller mangler ved produktet, ber vi deg om å kontakte oss så snart som mulig, slik at vi kan avhjelpe problemet. Ved reklamasjon dekker vi kostnadene ved returfrakt.

Personvern

Vi tar personvern på alvor, og behandler all informasjon i henhold til gjeldende lover og regler. Vi lagrer kun nødvendig informasjon for å kunne behandle bestillingen din, og vil aldri dele informasjonen med tredjepart uten ditt samtykke.

Vi håper at du vil trives med produktene du kjøper fra oss. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om våre kjøpsvilkår.